24 /7 Bereikbaar voor spoedgevallen.

Dakbedekking vervangen

Dakbedekking van je woning laten vervangen?

BituDak helpt je met de oplossing!

Dakbedekking gaat gemiddeld 25 tot 30 jaar mee. Het platte dak moet dus zeker volledig gerenoveerd worden na 30 jaar. Zo ben je er zeker van dat je dak lekkages gaat voorkomen.

Het kan ook voorkomen dat jouw dak flink beschadigd is door de wisselende weersomstandigheden in Nederland. Er kunnen dan lekkages ontstaan die te zien zijn aan de vochtplekken in het plafond. Wanneer het dak zo beschadigd is dat kleinere reparaties niet meer voldoen, zal het gehele dak gerenoveerd moeten worden!

Het is vaak erg moeilijk om te zien wat er precies aan de hand is zonder op het dak te komen. Daarom voeren wij voor jou een gratis dakinspectie uit om goed in kaart te brengen wat de juiste oplossing is.

Kom snel met ons in contact wanneer je het vermoeden hebt dat er een lekkage in het dak zit!

🏠 GRATIS DAKINSPECTIE

Vul onderstaande formulier in voor een GRATIS dakinspectie.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gecertificeerd dakdekker

Werkwijze

1. Contact

Wanneer je ons hebt gebeld of de offerte hebt ingediend. Hoor je binnen één dag van ons terug. We zullen dan de gegevens doornemen en een datum inplannen voor de gratis inspectie.

2. Dakinspectie

Op de dag van inspectie zullen we bij jou op locatie doornemen hoe we de inspectie gaan uitvoeren. We zullen het gehele dak gaan controleren op schade en toekomstige problemen.

3. Volledige inspectie

Na inspectie zullen we alle gebreken met jou tot in detail bespreken. We laten zien wat er gerepareerd moet worden zodat jouw dak daarna weer als nieuw is.

4. Uitvoeren reparaties

Als we samen tot een akkoord zijn gekomen om het dak te repareren, zullen we in het geval van kleinere reparaties gelijk aan de slag gaan. Wanneer de renovatie groter is zullen we samen een nieuwe datum inplannen voor uitvoering.

Waarom kiezen voor Bitudak?

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en renoveren van platte daken

Bij Bitudak hebben we ons toegewijd aan de specialisatie in het vakkundig repareren en renoveren van platte daken, waardoor we een uitstekende keuze zijn voor de zorg van jouw dak.

30+ Jaar ervaring

Met een indrukwekkende ervaring van 30+ jaar in de branche beloven we niet alleen professioneel werk, maar we kunnen dit ook waarmaken dankzij onze uitgebreide expertise. Deze jarenlange ervaring stelt ons in staat om de beste oplossingen te bieden voor een breed scala aan dakproblemen.

10 Jaar garantie

Bovendien onderstrepen we ons vertrouwen in de kwaliteit van ons werk door een garantieperiode van 10 jaar aan te bieden. Deze langdurige garantie benadrukt onze toewijding aan duurzaamheid en betrouwbaarheid in de diensten die we leveren.

Geen voorrijkosten

Een van de voordelen van kiezen voor Bitudak is dat we geen voorrijkosten in rekening brengen. Op deze manier vermijd je onaangename verrassingen op financieel gebied wanneer we bij jou voor de deur staan om aan je dak te werken.

Gecertificeerde dakdekkers

Bij Bitudak kun je erop vertrouwen dat je dak wordt verzorgd door gecertificeerde dakdekkers. Ons team bestaat uit professionals met officiële diploma's en diverse certificaten, wat een extra garantie biedt voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten.

Altijd de hoogste kwaliteit

Dat garanderen we!

De beste kwaliteit dakleer

Dakleer dat aangebracht wordt door te branden is van hogere kwaliteit dan zelfklevend dakleer. Het zelfklevende dakleer, zoals die vaak in bouwmarkten verkocht worden, hebben een veel grotere kans op lekkages doordat het niet 100% hecht.

Wij maken alleen gebruik van de hoogste kwaliteit materialen en branden altijd het dakleer Bij het branden zorgen we er uiteraard voor dat de naden van de dakbedekking elkaar goed overlappen. Zo wordt de kans op lekkages geminimaliseerd.

10 jaar garantie

Wij zijn er zeker van de kwaliteit van ons werk en bieden daarom ook 10 jaar garantie op alle werkzaamheden die wij uitvoeren. Als er iets mis is met het dak staan wij de volgende dag gelijk bij jou op de stoep.

Kortom, als het gaat om de zorg voor uw platte dak, zijn wij bij Bitudak uw betrouwbare partner. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Dit is wat onze klanten zeggen