24 /7 Bereikbaar voor spoedgevallen.

Plat dak vervangen

Plat dak laten vervangen?

Met 30 jaar ervaring is Bitudak dé specialist voor platte daken. Of het nu om reparaties, renovaties, lekkages, isolatie of volledige dakvervanging gaat, wij bieden een breed scala aan diensten. 

Onze expertise omvat technische vaardigheden, diepgaande kennis van materialen en een focus op veiligheid en duurzaamheid. Bij Bitudak staat kwaliteit, betrouwbaarheid en zorg voor uw dak centraal. 

U hoeft niet verder te zoeken voor een deskundige partner; Bitudak heeft de kennis, ervaring en het gereedschap voor effectieve en efficiënte oplossingen voor uw platte dak.

🏠 GRATIS DAKINSPECTIE

Vul onderstaande formulier in voor een GRATIS dakinspectie.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gecertificeerd dakdekker

Wanneer moet een dak worden vervangen?

Plat dak vervangen of repareren?

Allereerst is het belangrijk om te weten dat een plat dak pas wordt vervangen als het oud en versleten is en herstellen niet meer mogelijk is. We proberen altijd eerst te repareren, wat vaak mogelijk is en de kosten aanzienlijk drukt. Dit hangt uiteraard af van de conditie van het dak.

Isolatie van een plat dak

Wanneer we een plat dak isoleren, werken we vanaf de buitenkant. Indien nodig plaatsen we een dampwerende folie, gevolgd door de isolatielaag. Daar bovenop komt een onderlaag die meestal wordt vastgeschroefd met drukverdeelplaatjes, zodat het dak ook in slecht weer stevig ligt. Optioneel kan er grind geplaatst worden als extra ballast.

Isolatie draagt niet alleen bij aan verduurzaming, het helpt ook uw energiekosten te verlagen. Uw huis blijft in de zomer koeler en in de winter warmer. Onthoud dat bij een niet-geïsoleerd dak, zo’n 30% van de warmte verloren gaat.

Soorten platte daken en hun levensduur

Het is goed om te weten dat er verschillende soorten daken zijn, zowel platte als hellende. De levensduur van een dak ligt meestal tussen de 20 en 25 jaar. Een dak in de schaduw zal doorgaans langer meegaan dan een dak dat constant aan zonlicht wordt blootgesteld.

Gevolgen van lekkage

Lekkage is een serieuze kwestie die onmiddellijk moet worden aangepakt. Als er geen actie wordt ondernomen, kunt u te maken krijgen met kortsluiting, schade aan uw inboedel, rotting van het dakbeschot, schimmelvorming in huis, het wegrotten van balken en vochtplekken op wanden en plafonds.

Als je te maken hebt met een lekkage of andere dakproblemen, kom dan in actie en neem altijd vrijblijvend contact met ons op. Bij Bitudak staan we klaar om je te helpen.

Waarom kiezen voor Bitudak?

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en renoveren van platte daken

Bij Bitudak hebben we ons toegewijd aan de specialisatie in het vakkundig repareren en renoveren van platte daken, waardoor we een uitstekende keuze zijn voor de zorg van jouw dak.

30+ Jaar ervaring

Met een indrukwekkende ervaring van 30+ jaar in de branche beloven we niet alleen professioneel werk, maar we kunnen dit ook waarmaken dankzij onze uitgebreide expertise. Deze jarenlange ervaring stelt ons in staat om de beste oplossingen te bieden voor een breed scala aan dakproblemen.

10 Jaar garantie

Bovendien onderstrepen we ons vertrouwen in de kwaliteit van ons werk door een garantieperiode van 10 jaar aan te bieden. Deze langdurige garantie benadrukt onze toewijding aan duurzaamheid en betrouwbaarheid in de diensten die we leveren.

Geen voorrijkosten

Een van de voordelen van kiezen voor Bitudak is dat we geen voorrijkosten in rekening brengen. Op deze manier vermijd je onaangename verrassingen op financieel gebied wanneer we bij jou voor de deur staan om aan je dak te werken.

Gecertificeerde dakdekkers

Bij Bitudak kun je erop vertrouwen dat je dak wordt verzorgd door gecertificeerde dakdekkers. Ons team bestaat uit professionals met officiële diploma's en diverse certificaten, wat een extra garantie biedt voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten.

Dit is wat onze klanten zeggen