24 /7 Bereikbaar voor spoedgevallen.

Reparatie plat dak

Reparatie van je platte dak nodig?

BituDak helpt je met de oplossing!

Bij Bitudak zijn wij er trots op dat we al 30 jaar een betrouwbare partner zijn voor alle dakwerkzaamheden omtrent platte daken. Gedurende deze periode hebben we veel kennis en expertise opgebouwd, die ons in staat stelt om een breed scala aan uitdagingen en problemen aan te pakken. Van kleine reparaties tot grote renovaties, wij hebben het allemaal al gedaan.

🏠 GRATIS DAKINSPECTIE

Vul onderstaande formulier in voor een GRATIS dakinspectie.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gecertificeerd dakdekker

Een goed functionerend dak is essentieel voor de veiligheid en comfort van jouw woning of pand. We begrijpen als geen ander dat problemen met uw dak stressvol kunnen zijn. Het kan leiden tot lekkages, energieverlies en zelfs structurele problemen als het niet tijdig wordt aangepakt.

Daarom vinden we het belangrijk om je goed te informeren over de verschillende oorzaken die schade aan jouw plat dak kunnen veroorzaken. Bij inspectie stuiten we vaak op typische problemen zoals uitgedroogde vloeinaden, poreuze scheuren, gescheurd of slecht lood, en losgelaten bitum bij de afvoer.

Wij bij Bitudak staan voor je klaar om deze problemen deskundig en efficiënt aan te pakken. Ons doel is om je een duurzame en betrouwbare oplossing te bieden, zodat je weer jaren vooruit kunt met jouw dak.

Bitudak bas

Waarom kiezen voor Bitudak?

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en renoveren van platte daken

Bij Bitudak hebben we ons toegewijd aan de specialisatie in het vakkundig repareren en renoveren van platte daken, waardoor we een uitstekende keuze zijn voor de zorg van jouw dak.

30+ Jaar ervaring

Met een indrukwekkende ervaring van 30+ jaar in de branche beloven we niet alleen professioneel werk, maar we kunnen dit ook waarmaken dankzij onze uitgebreide expertise. Deze jarenlange ervaring stelt ons in staat om de beste oplossingen te bieden voor een breed scala aan dakproblemen.

10 Jaar garantie

Bovendien onderstrepen we ons vertrouwen in de kwaliteit van ons werk door een garantieperiode van 10 jaar aan te bieden. Deze langdurige garantie benadrukt onze toewijding aan duurzaamheid en betrouwbaarheid in de diensten die we leveren.

Geen voorrijkosten

Een van de voordelen van kiezen voor Bitudak is dat we geen voorrijkosten in rekening brengen. Op deze manier vermijd je onaangename verrassingen op financieel gebied wanneer we bij jou voor de deur staan om aan je dak te werken.

Gecertificeerde dakdekkers

Bij Bitudak kun je erop vertrouwen dat je dak wordt verzorgd door gecertificeerde dakdekkers. Ons team bestaat uit professionals met officiële diploma's en diverse certificaten, wat een extra garantie biedt voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten.

Wat doen bij schade aan plat dak?

Zelf uitvoeren of laten doen door specialist?

Misschien denk je erover om zelf het dak te repareren, maar wij raden dit sterk af. De risico’s zijn te groot; van vallen van het dak tot het risico op brand. Vaak wordt er gewerkt met verkeerde materialen en gereedschappen, wat de schade alleen maar erger kan maken. Kortom, de kans is groot dat je meer schade toebrengt dan dat je iets oplost.

Schade herstellen of het dak volledig vervangen?

Wanneer we naar jouw dak kijken, gaan we altijd eerst na of herstel mogelijk is. Herstellen is vaak voordeliger en we overleggen dit altijd om de kosten zo laag mogelijk te houden. Als het dak te oud en versleten is, en herstellen zou leiden tot onnodige kosten, dan kiezen we in overleg voor het volledig vervangen van het dak.

Waarom een specialist inschakelen?

Als specialist hebben wij een diepgaande kennis van ons vak en de materialen die wij gebruiken. We werken veilig en efficiënt, waardoor het risico op brand minimaal is. Belangrijk is ook dat er geen kans is op verdere schade aan jouw dak als je het werk aan ons overlaat.

Schade herstellen of het dak volledig vervangen?

We hanteren een gestructureerd stappenplan. Eerst verwijderen we al het water en vuil van het dak en zorgen we dat het oppervlak schoon en droog is. Vervolgens gebruiken we het juiste gereedschap om het dak te repareren met dakbedekking of, in geval van nood, met een waterdichte kit. Na de werkzaamheden ruimen we alles netjes op, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Kortom, als het gaat om de zorg voor uw platte dak, zijn wij bij Bitudak uw betrouwbare partner. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Dit is wat onze klanten zeggen